Хороскопът на Алена за деня, в който са родени Кристен Стюарт и Лейтън Мийстър.

ОВЕН

Няма да липсват проблеми и в личните ви отношения. Постарайте се да изгладите недоразуменията с любимите си хора. Семейните са склонни към изневери и сексуални контакти веднага след запознанство в този ден. Проблемите им са сигурни.

ТЕЛЕЦ

Не съсипвайте стабилните отношения с близките си, семейството и вашите роднини. Откажете се от сексуалните удоволствия, ако имате да изяснявате недоразумения и се постарайте да възстановите хармонията в отношенията си с такт и търпение.

БЛИЗНАЦИ

Отдайте се на желани романтични срещи и създайте хармонията, която така отдавна липсва в дните ви. Ще постигнете съгласие, с брачната си половинка, а ако не сте семейни ще си възвърнете любовта на интимния партньор и сексуалните удоволствия.

РАК

За да не загубите любимия си сте готови да се промените, но трябва да го направите не временно, да постъпите често към себе си. Вечерта не проваляйте романтична среща, която ще ви зареди с нови сили и приятни сексуални изживявания.

ЛЪВ

Семейни проблеми с роднини ще ви извадят от равновесие. Оценете трезво ситуацията и намерете вярното решение. След като се приберете у дома, можете да се отдадете на чувствата си и на здравословен и зареждащ ви със сили секс.

ДЕВА

Отношенията в семейството ви са хармонични. Влюбените жени да не планират обявяване на брак в този ден. Ще ги помислят за несериозни. При семейните жени изневярата е причина за проблеми в семейството. Не вярват на чувствата ви и не са готови за секс.

ВЕЗНИ

При срещи и запознанства бъдете сдържани, предпазливи, прозорливи и  тактични. Ще си спестите проблеми в личния живот и ще избегнете опасността да се обвържете с неподходящи хора. Семейните и щастливо влюбените ще изживеят незабравими романтични и сексуални мигове.

СКОРПИОН

Възможни са проблеми в семейството и сцени на ревност. Партньора ви е извън себе си, заради вашето поведение и отсъствие от дома. Романтичната вечеря може и да ви сдобри след разправията и да завърши с интимни удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

За да сте в хармония със себе си и с любимите си хора, трябва да докажете, че сте готови на компромиси и не изисквате това само от половинката си. Усамотете се и се отдайте на чувствата си и на интимни преживявания.

КОЗИРОГ

Бъдете предпазливи с новите запознанства, за да не предизвикате нечия ревност. Любовта и секса са различни неща. Ако вашата интимен партньор не е съгласен на сексуални изживявания тази вечер, по-добре се съобразете с желанието му.

ВОДОЛЕЙ

Проявете сдържаност в чувствата и защитете себе си пред любимите си хора, които се съмняват във верността ви. Докажете им, че грешат. Проявете сдържаност и в леглото. Не пропускайте да сте нежни, ако искате сексът да ви достави наслада.

РИБИ

С неприятностите в семейството си ще се справите с помощта на близките си. Вечерта заведете любимите си хора на ресторант. Не пропускайте сексуалните изживявания. Не изневерявайте! И най-влюбените партньори няма да ви простят залитането встрани.