Хороскопът на Алена за деня, в който са родени Кичка Бодурова и Ана Фарис.

ОВЕН

Не допускайте професионалните ви стремежи да вредят на личния ви живот, ако сте семейни, за да не се окаже, че кариерата ви също се срива заради постоянните разправии в дома ви. Сексуалните ви отношения са поохладнели.

ТЕЛЕЦ

Не давайте обещания за заеми на непознати хора или роднини само, за да блеснете, защото не само няма да ви бъдат върнати, но и спечелите омразата им. Със сигурност ще разрушите доверието си в тях. Вечерта очаквайте разправия в семейството си.

БЛИЗНАЦИ

Вечерта откажете гостуване при приятели, ако живеят в непознат квартал, за да не пропаднете с колата си в някоя яма. Останете си у дома с любимите си хора. Пригответе си вечеря и се отдайте на сексуални удоволствия.

РАК

Следобед не е изключено да се влюбите и да изоставите професионалните си задължения, за да отидете на уредена бързо романтична среща. Не ви съветвам да го правите. Избягвайте запознанствата, разочарованията чукат на вратата ви. Ако сте семейни, не изневерявайте.        

ЛЪВ

След работа, напрегнати и изнервени, намерете време да се освежите и да приготвите вечерта за вашето семейство. След това споделете какво ви е притеснило, разтоварете се от тегобата и се отдайте на интимни мигове.

ДЕВА

Работете спокойно, заредени с увереност в силите и възможностите си. Вечерта си дайте заслужена почивка в компанията на любимите ви. Споделете радостните събития от деня и се отдайте на романтични мигове и сексуални наслади.

ВЕЗНИ

Вечерта бъдете щедри на обич към любимите си хора. Не се притеснявайте да покажете чувствата, които изпитвате към близките си. Само ако сте искрени имате възможност да изживеете незабравими романтични мигове.

СКОРПИОН

Вредно е да надавате ухо на клюките, разпространявани от съседите ви. Със сигурност искат да ви настроят срещу интимната ви половинка и да съсипят не само личните ви отношения и хармонията, а и сексуалният ви живот, защото ви завиждат, че имате деца.

СТРЕЛЕЦ

Коригирайте поведението си спрямо близките си. Новите запознанства ще ви разочароват. Не разчитайте на късмета си, ако търсите своята половинка. Удовлетворяващия секс не е гаранция за чувства.

КОЗИРОГ

В личния живот не са изключени проблеми заради липсата на хармония в отношенията ви, особено ако не сте семейни. Преценете дали да се разделите. Депресирани сте от невъзможност да постигнете хармония в сексуалния си живот.

ВОДОЛЕЙ

Постарайте се да не създавате напрежение в семейството заради ставащото на вашето работно място. Сексуалните ви отношения са нехармонични, затова и днес не се надявайте на сексуални удоволствия.

РИБИ

Не изневерявайте, за да си спестите проблеми в личния живот, които вашите интимни половинки с нищо не са заслужили. Не сте доволни от сексуалните си отношения, но вината явно е и във вашето поведение и опити да търсите емоции извън семейството.