Преди няколко дни Панайот Панайотов написа в социалните мрежи, че няма да участва в концерта на Кичка Бодурова поради "мижав интерес". Напрежението между двете звезди на родната естрада отекна в медиите и стана повод за много шеги в интернет.

Днес Кичка Бодурова говори по темата пред bTV на живо от Несебър.

„Концертът ми във Варна мина прекрасно под дъжда. Бурята създаде още по-невероятна атмосфера и пожелавам на всички мои колеги да изпитат тези емоции. За концерта в Бургас на 11 юли театърът е пълен, интересът не е мижав. Не искам да се впускаме в лоши мисли, но може би Панайот беше обиден, че отказах неговото участие. Организаторът няма нищо общо, това беше мое решение. Реших да нямам негативност около себе си“ – сподели певицата.

Тя е поканила за концерта във Варна Мими Иванова, а в Бургас – Панайот Панайотов.

„Преди време отказах негово предложение за съвместна работа и исках да си изкупя този отказ. Може би от негова страна беше малко грубо изказването. Ние, артистите, често изживяваме грубости, но трябва да сме пример за публиката, да подминаваме такива неща. Няма скандал, може би Панайот е бил наранен и го извинявам. Той е прекрасен изпълнител“ – поясни Кичка Бодурова.

Повече по темата вижте в btvnovinite.bg