Хороскопът на Алена за деня, в който са родени Ники Минаж и Иън Сомърхолдър.

ОВЕН

Не се притеснявайте, ако изживеете и разочарование от някого. Очаква ви лично щастие, което ще ви помогне да забравите за този, който ви е предал. Вечерта бъдете с любимите си хора и се отдайте на интимни мигове и сексуално удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Личните ви отношения са стабилни, но не оставайте до късно на работното място, за да не ядосате близките си. След като се приберете отидете на ресторант или вечеряйте с добро настроение в дома си и не пропускайте интимните мигове.

БЛИЗНАЦИ

Съветите на вашите близки ще ви помогнат да се справите с притесненията си. Създайте хармония и в личните си отношения. Не се надявайте на интимни мигове и секс, ако сте обидили своята половинка и не сте се извинили.

РАК

Следобед не са изключени разправии на близките ви със съседи. Не се впечатлявайте, а успокойте семейството си. Съхранете стабилните си отношение и след вечеря се отдайте на интимни мигове и сексуални наслади.

ЛЪВ

Брачната ви половинка е на мнение, че изневерявате. Докажете, че сте верни в любовта и брака и че ако решите да изневерите, то ще е свързано с раздяла и край на семейните ви отношения. Несемейните да не се отдават на секс с непознати или нови партньори.

ДЕВА

Време е да постигнете яснота за бъдещите си лични отношения. Тези от вас, които не са щастливи в брака може да се разведат. Ако обмисляте раздяла няма причина да се отдавате на сексуални удоволствия, защото заради лош късмет може да ви попречат на намеренията.

ВEЗНИ

В първи дни от месеца сте осъзнали, че е добре да промените нещо личния си живот, за да съхраните брака си, а днес сте взели решение как да действате и да направите първата крачка. Сексуалните удоволствия не са гаранция за хармония в отношенията ви, помислете си къде е проблема.

СКОРПИОН

Отнасяте се към близките си с любов и радост и знаете, че няма от какво да се притеснявате в брака и в отношенията с вашето роднинско обкръжение, но е добре да сте прозорливи и да се пазите от интриги. Хармонията в сексуалния ви живот е причината да сте щастливи и доволни.

СТРЕЛЕЦ

Рискувате да усложните отношенията с роднините си заради отношението към тях на вашата интимна половинка. От вас зависи да съхраните хармонията в интимните мигове и да не пропуснете сексуалните преживявания.

КОЗИРОГ

Предложение за нова работа може да преобърне изцяло в негативна насока личния ви живот. Сексуалните ви отношения са проблемни заради проява на ревност от страна на половинката ви. Не допускайте нова криза в отношенията си.

ВОДОЛЕЙ

Вредите си с проявата на прекалена доверчивост. Личните ви отношения не са стабилни. Прекалили сте с отсъствието от дома си. Вечерта се изненадайте интимната си половинка с с покана за романтична вечеря и не пропускайте сексуални удоволствия.

РИБИ

Блокирайте опитите на ваши приятелки да отнемат от времето, което принадлежи на близките ви, откажете им поканата да се почерпите. Ако отидете за малко, бъдете откровени у дома и споделете причината за закъснението си, вместо да създавате повод за ревност.