Хороскопът на Алена за деня, в който е родена Елизабет Хърли.

ОВЕН

Възможно е усложняване на отношенията в семейството, затова бъдете особено внимателни към близките си. Не подлагайте чувствата им на съмнение. Ако имате намерение да изяснявате отношенията си в леглото, по-добре се откажете от секса, защото ще е изпълнен с неприятни мигове.

ТЕЛЕЦ

Обърнете внимание на любимите си хора, които страдат от липсата на време за романтични мигове заради поредните месеци на ваша постоянна служебна заетост. Вечерта се приберете с любимото ви вино и след романтичната вечеря се отдайте на приятни сексуални мигове.

БЛИЗНАЦИ

Сериозни са проблемите в отношенията с любимите ви хора. Следобедът ви предлага нови запознанства и романтични увлечения, особено ако сте на плажа. Не правете прибързани опити за сближаване и за сексуални изживявания с малко познати партньори.

РАК

Бъдете отговорни в този ден към задълженията си у дома мили жени. Не приемайте покана за вечеря в дома на новите си познати, защото със сигурност ще завърши със секс, който след време ще ви накара да страдате.

ЛЪВ

Вечерта очаквайте приятни новини, свързани с романтична среща и изясняване на чувствата ви с любимите ви хора. След като си докажете, че се обичате, сексът ще ви зареди със сили и добро настроение.

ДЕВА

Интимните ви партньори се чувстват все по-привлечени от вас. Не ги наранявайте с искания и като задавате неудобни въпроси, ако не сте сключили брак, за да не се окажете самотни. Ако сте коректни и искрени в чувствата си, ви очакват незабравими интимни изживявания и здравословен секс.

ВЕЗНИ

Емоцията ви пречи да сте мили и да показвате чувствата си без импулсивност и агресия. Рискувате да отблъснете любимите си хора. Стремежът ви да вкарате новия си партньор в леглото, само за да докажете колко сте сексапилни, е във ваша вреда.

СКОРПИОН

Прекарайте деня сред семейството си. Не се опитвайте да налагате на любимите си хора правила на поведение и не ревнувайте. Няма как да сте щастливи в леглото, ако не приемете желанията на интимния си партньор.

СТРЕЛЕЦ

Заради ваши залитания в извънбрачни връзки се очертават сериозни проблеми и недоразумения в семейството, защото сте били олицетворение на верността и изведнъж сте се променили неузнаваемо. Сексуалните ви отношения са съсипани, заради обидата, която сте нанесли на любимите си хора.

КОЗИРОГ

Подвластни сте на силни чувства, за които не сте подозирали. Тази е причината за изневярата ви, която ще ви създаде проблеми и ще е повод да съжалявате, че сте затръшнали вратата към стабилните си интимни отношения или дори към брака си.

ВОДОЛЕЙ

В състояние сте да постигнете хармония отношенията с любимите си хора, стига да се съобразявате с техните желания без да допускате прекаляване с претенциите им. Сексуалните наслади гарнирайте с романтична вечеря и чаша хубаво вино.

РИБИ

Не бива да забравяте, че импулсивността в интимните отношения е безпричинна и може да засегнете любимите си хора, въпреки че вас не е типично поведение, но сега може да се случи. Не си позволявайте по-бурен секс. Ще ги отблъснете.