Английската актриса и модел Елизабет Хърли коментира слуховете, че именно с нея принц Хари е имал първото си сексуално преживяване и е загубил девствеността си.

Заради мемоарите на принц Хари, които трябва да излязат на 10 януари 2023 г., се заговори, че звездата от "Остин Пауърс" станала първата жена в живота на най-малкия син на крал Чарлз III. В тях, според съобщения в пресата, принцът казва, че е загубил девствеността си в юношеството с определена "красива жена, по-възрастна от него, живееща в провинцията".

Принц Хари
Снимка: Getty Images

Интернет потребителите веднага започнаха да се чудят коя може да е тази жена и обърнаха внимание на факта, че когато Хари е бил юноша, Хърли е притежавала ферма в Глостършър, северозападно от Лондон. По-рано в интервю тя разказа как й харесва да прави секс на килима близо до камината в тази къща. Около същия район няколко членове на кралското семейство, включително Чарлз III, имат имоти.

Въпреки че това едва ли са твърди доказателства, слуховете се разпространиха и Хърли трябваше лично да ги опровергае в интервю за „Таймс”. "Не бях аз. Не съм виновна. Ха-ха!", каза тя и добави: "Не. Определено не съм аз. Абсолютно”.

Елизабет Хърли
Снимка: Getty Images

Припомняме, че Хърли излизаше с актьора Хю Грант от 1987 до 2000 г. Впоследствие тя се омъжи за индийския бизнесмен Арун Наяр, но бракът им продължи само четири години.

След развода актрисата се срещаше с американския бизнесмен Стив Бинг, от когото роди син Дамян. През 2020 г. Бинг падна от прозореца на апартамента си, разположен на 27-ия етаж. Според официалната версия мъжът се е самоубил заради неспособност да се справи с депресията, припомня БГНЕС.

Вижте повече за Елизабет Хърли в следващото видео: