Необходими продукти

2 1/2 ч.ч. макарони

500 гр. наденица

1 голяма глава накълцан лук

400 гр. сос за пица

300 гр. доматен сос

1/3 ч.ч. мляко

100-150 гр. салам пеперони

150 гр. нарязани мариновани гъби

100 гр. маслини

1 ч.ч. парченца моцарела

 

Начин на приготвяне

Сварете макароните, следвайки указанията на опаковката.

Междувременно в голям тиган загрейте нарязаната наденица и лука на средно висока температура. Изцедете излишната мазнина.

В голяма купа смесете двата соса и млякото. Добавете наденицата и лука, изцедените от водата макарони, салама пеперони, гъбите и маслините.

Пресипете всичко в намаслена тава. Покрийте с фолио и печете около 30 минути на 180 градуса.

След това поръсете с моцарелата и върнете ястието във фурната за още 10 – 15 минути, докато сиренето се разтопи.