На тазгодишния Международен филмов фестивал в Торонто, Анджелина Джоли привлече погледите не само с новия си филм, но и с компанията на специален гост — нейния 20-годишен син Пакс Джоли-Пит. 

Премиерата на филма „Без кръв“, на който Джоли е режисьор и сценарист, предизвика голямо внимание не само заради вълнуващия си сюжет, но и заради топлата семейна атмосфера.

Пакс, който се възстановява след инцидент с електрически велосипед през юли, стоеше гордо до майка си на червения килим, аплодирайки я за успеха ѝ. 

Джоли разкри пред Entertainment Tonight, че е изключително щастлива, че синът ѝ е добре след инцидента и сподели, че той също е работил по филма. Въпреки че ролята му е зад кулисите, участието му е било от значение, като той е отговарял за електронния комплект за пресата.

 

 

НЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ, АНДЖЕЛИНА СИ СЪТРУДНИЧИ С ДЕЦАТА СИ

Най-големият ѝ син Мадокс, на 23 години, също е работил с Пакс като част от екипа на асистент-режисьорите. Това семейно сътрудничество изглежда се е превърнало в нещо като традиция за Джоли, която често ангажира децата си в своите творчески проекти. Вивиан, една от дъщерите ѝ, също участва в продукцията на музикалната адаптация на „Аутсайдери“ по-рано тази година.

Снимка: Getty Images

След прожекцията на „Без кръв“, Джоли, заедно с актьорския състав на филма, включващ звездите Салма Хайек и Демиан Бичир, участва в сесия с въпроси и отговори, модерирана от изпълнителния директор на Международен филмов фестивал в Торонто - Камерън Бейли. Пакс също беше сред публиката и се присъедини към аплодисментите за майка си и екипа на филма.