Носителката на „Оскар“ Анджелина Джоли направи важна стъпка към достигането на престижния статут EGOT(Emmy, Grammy, Oscar и Tony), като спечели първата си награда „Тони“ за работата си по продукцията „Аутсайдери“.

Бродуейският спектакъл завладя публиката и журито, спечелвайки престижната награда за най-добър мюзикъл, както и още три категории: най-добра режисура на мюзикъл, дизайн на осветлението и дизайн на звука.

Макар Джоли да не произнесе реч при приемането на наградата, тя сподели с Deadline своите мисли за продукцията и значимата роля, която дъщеря ѝ Вивиан играе в нея.

Наследничката на Брат Пит и Анджелина Джоли обича театъра и притежава дълбока оценка за изкуството, което я вдъхновява да се включи в „Аутсайдери“.

Снимка: Getty Images

Вивиен е гледала спектакъла в Ла Джола, Калифорния, многократно и е разказвала на майка си за него, което подтиква Джоли да го гледа и да се запознае по-дълбоко с историята.

СИЛНАТА ИСТОРИЯ
Джоли споделя, че „Аутсайдери“ е изключително важен за Вивиан, защото историята е дълбока, честна и смело дискутира истински чувства и истинска болка.

Спектакълът представя млади хора, които се сблъскват с тежки житейски въпроси като идентичност, маргинализация и самоубийство. Това са теми, които резонират силно у Вивиан и, според Джоли, у много млади хора днес.

ЗАД КУЛИСИТЕ НА УСПЕХА