Анджелина Джоли и 15-годишната й дъщеря Вивиан обраха овациите и погледите на всички на наградите "Тони" за 2024 г. The Outsiders, продуциран от Анджелина Джоли, спечели 12 номинации за "Тони", включително за най-добър мюзикъл. Дъщеря й пък бе асистент поридуцент за лентата.

РОКЛЯ И ТАТУИРОВКА

Анджелина Джоли носеше великолепна рокля без презрамки на Atelier Versace. Косата й бе свободно падаща надолу. А тоалета си бе съчетала със сатенени обувки Versace. Актрисата не пусна ръката на дъщеря си на червения килим в театър "Дейвид Х. Кох" в Линкълн Център в Ню Йорк.

Роклите на Анджелина винаги са били впечатляващи и с тайна символика.

Роклята от наградите "Тони" на Анджелина бе с бюстие и наметало. Именно това позволи да се види и новата татуировка на актрисата. На гърдите си тя има малки фигура на птица в полет. 

Снимка: Getty Images

Татуировката е свежо попълнение в богатата ѝ колекция по тялото. Когато през април Анджелина се присъедини към премиерата на мюзикъла с дъщеря си, все още татуировката не беше направена. Но на наградите "Тони" елегантната рокля, която носеше, перфектно показваше този зашеметяващ нов символ.  

Разгледайте всички снимки в Галерията. 

Всички татуировки на Джоли са особено значими за нея. "Stay gold" е един от най-емблематичните цитати и песен в новия мюзикъл. Надписът е на лявата ръка на актрисата, малко под китката.

Снимка: Getty Images

Всички знаем, че Анджелина има много татуси на различни места по тялото, които имат скрити значения и дълбок смисъл. Така например географските координати на ръката ѝ, представляват местата на раждане на децата ѝ, а бенгалският тигър в долната част на гърба ѝ символизира камбоджанското ѝ гражданство и ангажимента ѝ към опазването на дивата природа.

ВИВИАН - ПО СТЪПКИТЕ НА МАЙКА СИ

Вивиан, която е включена в The Outsiders Playbill като асистент на продуцента, впечатли феновете с тоалет от бяла риза, панталони и папийонка. А вместо токчета - маратонки.

Папийонката и елечето на Вивиан бяха в същия нюанс, като роклята на майка й. Двете не за пръв път се комбинират като цветове и тоалети на събития с червен килим.

Снимка: Getty Images

Наскоро другата дъщеря на Брат Пит и Анджелина също направи нещо впечатляващо. Шайло Джоли-Пит е поискала фамилията й да бъде променена в деня, в който навършила 18 години. Молбата й все още не е официално одобрена от властите, но не се очаква да има каквито и да е пречки Шайло да стане официално Шайло Джоли. Как реагира на тази промяна баща й, вижте тук 

Адаптация на книгата на Хинтън от 1967 г., сюжетът на мюзикъла "Аутсайдерите" се върти около класовите конфликти между гресьорите от работническата класа и заможните соци. Проследява главно братята Понибой, Дарел и Содапоп "Сода" Къртис и тяхната група приятели известно време след смъртта на родителите на братята.

Разгледайте всички снимки в Галерията.