.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Силиконът вече плаши жените

| преди 7 години
Силиконът вече плаши жените
Ние, жените често сме подвластни на настроенията си, но има неща, за които трябва добре да помислим. Снимка: Thinkstock/ Guliver Photos
Силиконът отдавна не е нещо, което много малко жени, и то с определени професии могат да си позволят. Затова пък, след като бумът на имплантите попремина, много жени отново лягат под ножа. Този път, за да се отърват от него.

Силиконът отдавна не е нещо, което много малко жени и то с определени професии могат да си позволят. Затова пък, след като бумът на имплантите попремина, много жени отново лягат под ножа. Този път, за да се отърват от него.

Тази операция е доста болезнена и опасна. Според една статистика, публикувана от БГНЕС, само в САЩ през 2009г. са получени около 9000 съобщения за инциденти, свързани с премахването на силиконовите импланти.
Около 1885 от случаите са довели до сериозни наранявания, а 202 жени са починали поради небрежност от страна на лекарите. За разлика от каната или тостера, които купуваме с гаранция, имплантите не вървят с такава. Лекарите често не могат да бъдат държани под отговорност, а и е много важно да изберете внимателно и в чий ръце ще се доверите - независимо дали става дума за поставяне или за премахване на силикон в гърдите.
Също така е добре преди да вземете подобно решение да си направите необходимите тестове, за да сте сигурним, че отговаряте на здравните стандарти. Това ще ви помогне да избегнете инциденти по време на операция, съветват специалисти.

А ние добавяме – всеки има право на избор, но е добре да прецени всички рискове, които поема с подобна операция и дали наистина иска промяната, заради реални проблеми или това желание е плод на временно недоволство от фигурата, което не е дотолкова обосновано.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?