.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

26-годишен модел гордо позира с набръчканата си кожа

Евгений Милов | преди 28 седмици
YouTube/Barcroft TV
Снимка: YouTube/Barcroft TV
"Всяко несъвършенства което имате, разказва история за вас и това кои сте", споделя Сара Джуртс

Повечето жени се ужасяват от бръчките и водят ежедневна битка с тях, но Сара Джуртс смята, че набръчканата й кожа е най-красивото нещо.

26-годишният модел е едва на 10 години, когато е диагностицирана с рядка форма на Синдрома на Елерс-Данлос - Dermatosparaxis, която е свързана с нарушения в съединителната тъкан, възпрепятстваща способността за синтез на колаген.

Сара Джуртс
Снимка: YouTube/Barcroft TV

Заради специфичното състояние кожата на Джуртс се набръчква непрекъснато, заради липсата на еластичност, която да я поддържа опъната.

Едва на 22-годишна възраст Сара започва истински да приема и обича тялото си, а сега като модел тя се превръща в лице на Синдрома на Елерс-Данлос, за да покаже на хората, които страдат от същото заболяване, че са красиви такива, каквито са.

Сара Джуртс
Снимка: YouTube/Barcroft TV

"Вие сте красиви и можете да постигнете всичко, което сте желали и мечтали в живота", заявява Джуртс във видео за Barcroft TV. Силни думи, Сара, абсолютно си права!

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какво бельо носят вашите половинки - мъжете?