Знаете ли, че холивудският актьор Марк Уолбърг се събужда всеки ден в 2:30 ч. сутринта, за да започне да тренира час по-късно? 52-годишната звезда сподели видеоклип в Инстаграм профила си, за да заснеме гол до кръста изтощителния си режим с упражнения.

Снимка: Instagram/@markwahlberg

Той разкри, че се гордее да бъде в „клуба на трениращите преди 4 сутринта“, докато се поти в домашната си фитнес зала.

И въпреки че това може да изглеждаше като прекалено ранна тренировка за мнозина, 4 ч. сутринта дори е късен час за Марк, който обикновено започва деня в 2:30 ч. сутринта, като си ляга в... 19:30 ч. вечерта.

В списъка със задачи за деня на Уолбърг има две големи тренировки, които продължават повече от час, два душа след тях, няколко хранения, възстановяване в крио камера, голф, време за децата и семейството и бизнес срещи – всичко това в ежедневна рутина, която озадачава феновете му, имайки предвид неговия звезден статус.

Той разкрива, че денят за него започва в 2:30 ч. сутринта, когато алармата му звъни. След това е време за молитва. След това екшън звездата закусва в 3:15 ч. сутринта, което е първото му хранене от многото за деня.

По-рано той каза пред Men's Health, че обича да започва деня си с яйчен белтък, хляб с кълнове, бадемово масло и авокадо.

От 3:40 ч. сутринта до 5:15 ч. сутринта той провежда интензивна тренировка, която включва вдигане на тежести.

10-те милиона последователи на Уолбърг в Инстаграм вече знаят за ранните му тренировки, тъй като той често споделя видеоклипове от своите фитнес сесии с хаштага #4amclub.

В 5:30 ч. сутринта следва тренировъчно хранене и след това душ в 6 ч. сутринта, който изглежда, че продължава 90 минути...

До 7:30 ч. сутринта актьорът играе голф, което може да се счита за друга форма на тренировка, но само за 30 минути, тъй като в 8 сутринта следва лека закуска.

Следва престои в крио камера. Уолбърг е коментирал в шоуто на Елън Дедженеръс ползите от криотерапията, заявявайки: „Тя е страхотна за възстановяване и просто премахва цялото възпаление от тялото ви, помагайки ви да спите.“

В 10:30 ч. сутринта, когато повечето хора в Холивуд тъкмо се захващат за работа, Марк хапва отново, след което се заема с бизнес разговори.

След 11 ч. той отделя време за семейството си. В 14 ч. той провежда още срещи и работни разговори. А в 15 часа отива да вземе децата си от училище, след което хапва друга закуска.

В 16 ч. актьорът се заема с втората си голяма тренировка за деня във фитнес залата. Тя продължава до 17:00 ч., след което той отново взема душ.

Вечерята и времето със семейството на трапезата са в 17:30 ч., а след това той се оттегля в 19:30 ч., за да спи.