Максимата „Той просто не си пада по теб” стана популярна през последните 10 години покрай сериала и последвалите го филми „Сексът и градът”. Защо има такава голяма истерия около това привидно очевидно твърдение? Защото толкова много жени не могат да го разберат и проумеят, че не всеки мъж, с когото излизат, е лудо влюбен в тях.

Дами, преди да започнете да стоите над телефона в очакване на обаждане и да си представяте какво би станало на неосъществената среща, помислете над тези съвети.

20 знака, че сте си омръзнали >>

Ключът към намирането на подходяща половинка е да откриете някой, който истински ви обича и приема малките ви странности. Понякога лудата страст от първите моменти бързо изчезва и хората се разделят. Ето няколко причини, поради които той не си пада вече по вас:

1. Никога не е бил наистина влюбен във вас
Мъжете често искат само да пофлиртуват и да изживеят няколко страстни вечери. Не драматизирайте излишно. Всеки го е правил.

2. Намерил е някоя по-подходяща за него
Това се случва. Например колежка, по която си пада от много време, тъкмо се е разделила с приятеля си. Най-вероятно той ще ви остави и ще концентрира вниманието си върху нея.

Кои зодиакални знаци са най-верни в любовта >>

3. Уплашил се е от вашето семейство и приятели

Може да са му дошли в повече контактите с вашите близки и рязко да се отдръпне.

Кой приказен принц е приятелят ти? >>

4. Приятелите му са го убедили да се разделите

Ако не се разбирате с приятелите му, това може доста да повлияе на отношенията ви. Мъжете обичат да се събират заедно, да се забавляват и правят глупости, а когато е с вас, той има по-малко време за приятелите си.