Набавяйте си ежедневна доза енергия

Ако искате вашият партньор да ви мисли за жена с гореща кръв, то подобрете кръвообращението си. Най-лесният начин да го направите е с повече спортуване и упражнения. Това да станете мацка с „гореща кръв” може да направи сексът по-вълнуващ и разтърсващ, защото знаем, че сексуалната възбуда и при мъжете, и при жените включва увеличаване на притока на кръв в областта на гениталиите.

Освен това упражненията увеличават отделянето на ендорфин, който от своя страна повдига настроението ви и може да доведе до прилив на енергия. Усещането за енергичност кара някои хора да се чувстват по-секси.

Здравословна диета за по-добра гимнастика в леглото

Кръвоносните съдове запушени с наситени мазнини не се справят добре с доставката на достатъчно кръв до гениталните области. В тази посока може да се направи извода, че съществува известна връзка между сърдечните заболявания и ерекцията и възбудата.

Затлъстяването може да наруши баланса на количеството хормони при жените - естроген и при мъжете - тестостерон. Ниските нива на тези хормони могат да доведат до провал в леглото. Така че разрешението е здравословна диета за по-добър и пълноценен сексуален живот.

Заключете стреса в шкафчето в офиса

Какво ще кажете за малко пътешествие през уикенда, малка почивка или просто да си поговорите с партньора, без да проявявате нетърпение един към друг, тъй като знаете какво ще каже той/тя.
Не е нужно прибирайки се вкъщи след работа да си носите куфарчето, в което сте натоварили и стреса и да го изсипете за вечеря на масата. Това неминуемо ще окаже влияние и на сексуалния ви живот.