Новата принцеса на Уелс поддържа зашеметяваща физическа форма през целия си живот в двореца. Много от нейните фенове се опитват да разберат каква е тайната на Кейт. Разбира се, тя отделя много време за спорт - бягане, йога, тенис, гребане, тренировки с тежести и високоинтензивни интервални тренировки. Но отличната ѝ форма се дължи и на специалната ѝ диета.

Всяка сутрин Кейт закусва едно и също нещо, пише Мarieclaire.

Според експертите принцесата на Уелс се храни разнообразно, което ѝ позволява да изглежда и да се чувства чудесно. А любимата ѝ закуска се състои от два продукта, което се отразява не само на фигурата, но и на кожата и косата ѝ.

Снимка: Getty Images

Експерти по коса от Longevita твърдят, че принцесата започва деня си с овесени ядки, които са богати на протеини, въглехидрати и фибри.

Но има и още един продукт, който Кейт хапва всяка сутрин. 

Той е здравословен, приготвя се бързи и се консумира още по-бързо. 

На закуска Катрин пие здравословно смути, съдържащо кейл, спанак и спирулина, които са й любими. Те са популярни заради естественото съдържание на протеини и витамини. 

Снимка: Getty Images

Твърди се, че ако Катрин все пак излезе извън традиционната си закуска, избирала неща като салата от диня с фета, авокадо и краставица. 

Кейт има принципи и когато става дума за дрехи и обувки. 17 години тя носи един и същ чифт обувки. Известна е и с това, че носи дрехи и бижута, които са сравнително евтини и рециклира облеклата си за различни поводи.