Когато си част от кралското семейство и често те канят на събития, се налага да разговаряш с хората, да се усмихваш, да пиеш. Кейт Мидълтън е известна с това, че стриктно спазва етикета за поведение, затова се оказва, че на някои снимки може да бъде видяна как отпива бира, шейкове или бренди. 

Когато през май с принц Уилям посещават морския енергиен център в Къркуол, Шотландия, двамата били почерпени с уиски от главния изпълнителен директор Анди Скот. Малко по-късно те благославят енергийна турбина Orbital Marine Power, за да бъде безпроблемна работата й.

Снимка: Getty Image

В Ирландия пък двамата дегустираха тъмна бира.

По време на посещение с херцога на Кеймбридж и британския посланик в Ирландия Робин Барнет те получиха по чаша бира в Gravity Bar в Дъблин. 

Снимка: Getty Image

Херцогинята на Кеймбридж отпразнува с чаша малцова напитка участието си в състезание по гребане между Кеймбридж и Хайделберг.

Това се случва на втория ден от посещението им в Германия, през 2017 г. 

Снимка: Getty Image

Официалните посещения не минават и без опитване на бренди и вино. Кейт Мидълтън се включва в дегустационен тур във винарна в Нова Зеландия. Това е и първото пътуване на първородния й син в чужбина.

Снимка: Getty Image

Но, разбира се, не на всички събития се сервира алкохол. 

В английския Bar Brink, който е безалкохолен бар и подпомага хората, възстановяващи се от пристрастяване към алкохол и наркотици, се предлагат само шейкове. Когато го посещава,  херцогинята е сама - съпругът й принц Уилям по това време служи във Фолклендските острови. В безалкохолния бар Кейт получава като подаръци кекс, картички и цветя от 8-годишно момченце по повод Свети Валентин.

Снимка: Getty Image

Още интересни снимки разгледайте в Галерията.