Кейт Мидълтън за пореден път не изневери на безупречното си усещане за стил, като този път подбра  подходящ тоалет за посещение на ферма. Двамата с принц Уилям посетиха мястото в Дарлингтън, където се повозиха на трактор. Разбира се, събитието изключи всички бляскави рокли от гардероба й. Затова пък херцогинята на Кеймбрдж не пропусна да покаже отново любими модни находки, които по всичко личи са удобни и вечни във времето. Става дума за ботуши от естествена кожа в кафяво, които Кейт притежава от цели 17 години.

Снимка: Getty Images

За първи път ги обува през 2004 година, когато не е била част от кралското семейство. Тогава  дори не е предполагала, че ще се омъжи за Уилям. Виждаме я да ги носи и година по-късно през 2005-а по време на фестивал в Англия. 

Снимка: Getty Images

Според „Дейли Мейл“ ботушите са от естествена кожа и струват 475 паунда.

Кейт избира да ги носи и през годините след сватбата с Уилям – най-вече по време на събития, които предполагат повече ходене и спорт на открито. 

Така например виждаме херцогинята да носи любимите си ботуши по време на официална визита на кралската двойка в Бутан през април 2016 година. 

Снимка: Getty Images

През 2017-а Катрин отново посещава ферма и отново се доверява на така удобния и практичен модел обувки. 

Оказва се, чe британското кралско семейство изпитва изключителен сантимент по отношение на обувките, което прави раздялата с всеки чифт трудна. И не става дума само за Кейт, но и за покойния вече принц Филип.

За погребението си той е бил обут с черни кожени обувки, които за първи път слага на сватбата си с кралица Елизабет преди 74 години, разкрива негов близък приятел за изданието. След сватбата им Филип е носил тези обувки в продължение на 7 десетилетия.

Снимка: Getty Images

Не сме забравили и как принц Хари беше изловен да носи обувки с протъркана подметка на официално събитие.