Меган и Хари са семейна двойка само от няколко месеца, но вече добре координират тоалетите си по време на многобройните си обществени прояви и светски събития. Така например светлосиньото беше основен акцент в облеклото и на двамата при появата им на сватбата на братовчедката на Хари Селия Маккоркодейл преди няколко месеца.

Снимка: Instagram

Малките детайли също не остават незабелязани от феновете и медиите що се отнася до външния вид на всички членове на кралското семейство. Така например на последното събитие, на което присъстваха херцогът и херцогинята на Съсекс, горното копче на ризата на Меган Маркъл се беше разкопчало, разкривайки гледка към дантеленото й бельо. Трябва да признаем, че това се е случвало на всяка жена поне веднъж в живота, нали? Медиите във Великобритания обаче бяха безпощадни в отразяването и коментарите за случката.

На същото това събитие, а именно сватбата на много близък приятел на херцога на Съсекс, принц Хари също беше хванат в издънка с облеклото. Лято е, топло е, а и във Великобритания явно не вали, защото дясната му обувка беше с голяма дупка на подметката отдолу, иначе бързо щеше да разбере, че нещо не е наред. Явно това е любимият му чифт обувки, които буквално носи до скъсване.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Е, принц Хари, време е за нови обувки!