Тирсо – най-малкият син на княз Кубрат, навърши 21 години.

„Празнуваме рождения ден на Тирсо, който винаги се усмихва и ни носи толкова много радост. Който най-много прилича на мен, но в същото време имаме и толкова различия. Привързан, но независим, радостен, но отговорен, забавен, но отдаден. Спортист, но и сънливец. Скоро ще празнуваме и рождения ден на Лукас. Ти си прекрасно дете, Тирсо!“ – написа щастливата майка Карла Мария в Инстаграм към снимката, на която виждаме и сина й Мирко.

Снимка: Instagram.com/carlabulgaria/

 

Третият син на Симеон Сакскобургготски – Кубрат, е хирург и живее в Мадрид. Той и съпругата му, развиваща собствена козметична марка с името Carla Bulgaria, имат три деца: Мирко (р. 1995 г.), Лукас (1997) и Тирсо (2002).

Снимка: Душко Деспотович

Преди две седмици Карла Мария публикува в Инстаграм снимки от пътуването си из България, като написа „Толкова красива страна!“.

„Bulgaria Moments. Панагюрското съкровище е най-значимото от епохата на траките (330 г. пр.н.е.). Пловдив е вторият по големина град в България и най-старият в Европа. Рилският манастир е основан от Иван Рилски през 9-и век. Беше прекрасно и незабравимо пътуване със страхотни приятели. Маршрутът беше София, Пловдив и Рила“ – пише съпругата на княз Кубрат в друг пост.