Мона Гочев роди второто си дете на 23 януари и на 27-и вече бе вкъщи, но срещата между новородената Леа и батко й се отложи с няколко дни, тъй като Никола бе болен. Момченцето, което през януари навърши 4, бе при баба и дядо за лечение „с чайче с мед и домашни супички, защото и него не го подмина сезонът на гриповете и настинките“ – както сама написа майката в Инстаграм.

Всичко това обаче е в миналото и Мона Гочев публикува умилително видео от срещата на двете деца.

Снимка: instagram.com/monagocheff

„Най-голямото ни щастие. Вчера се срещнаха – Леа и Никола. Нашeто най-голямо богатсво. Нека са здрави, усмихнати и дано от тази среща занапред винаги да се подкрепят, обичат и закрилят. Обичаме ви, нека голямото приключение започне. Мама и тате“ – написа актрисата, която доби известност след участието си в сериала „Революция Z”.

Щастливата майка описа емоциите си около раждането в отделен пост.

„Добро утро от нас. 23.01 понеделник сутринта се събудих бременна в 39 седмица, а тази сутрин вече си имам бебе на една седмица в ръцете, чудо!
Да съм майка за втори път е толкова различно – може би единственото, което не се променя е безусловната любов, която усещаш в секундата, в която за първи път чуеш детския плач и видиш за малкото човече, което си създал.

Честно казано, целия януари ми беше изключително емоционален и вече нямах търпение да родя – знам, че бременността е вълшебен и спецаилен период за всяка майка, но признавам си, не я усещах магията накрая.
А за тези първи седем дни – повечето преминаха в болницата, бяхме си само двечките – мислех да снимам влог, видеа, снимки… Но в момента, в който я видях и си я взех в стаята, нищо друго нямаше значение… имах нужда само да гушкам, да е до мен и да я гледам.
От три дни сме си вкъщи... Радо е влюбен в нея, грижи се за нас като за принцеси. А тя наистина е като от приказка, нашата приказна Леа“ – написа Мона, която в Инстаграм се радва на 115 000 последователи.