Актрисата София Вергара наскоро сложи край на брака си, а различните причини за това стават ясни постепенно. Различните мнения за възрастта и децата са само един от поводите двойката да прекрати отношенията си. 

Двамата с 47-годишния Манганиело не били на едно и също мнение, когато е ставало въпрос за увеличаване на семейството им. 

"Той искаше да имаме деца, а аз не исках да бъда стара майка“, обясни Вергара. 

„На 19 години родих син, който сега е на 32, и съм готова да бъда баба, а не майка“, казва София в интервю. Така че, ако се появи нова любов в живота ми, той трябва да дойде със свои деца. 

Снимка: instagram.com/sofiavergara/

„Почти съм в менопауза“, добавя актрисата.

През юли 47-годишната Вергара и 47-годишният Манганиело публикуваха съвместно изявление, в което споделиха, че след седем години брак са взели „трудното решение“ да се разведат.

Два дни по-късно Манганиело подаде молба за развод, като посочи "непреодолими различия" като причина за разтрогването на брака, пише People. 

Оттогава Манганиело се среща с актрисата Кейтлин О'Конър, докато Вергара е снимана на няколко срещи през последните месеци с ортопедичния хирург Джъстин Салиман.

София Вергара е заета с популяризирането на марката си за слънцезащита, а освен това участва в нов сериал. Вергара играе главната роля на Гриселда Бланко, която е лидер на колумбийски наркокартел, известен като „Кръстницата“.

Снимка: Instagram

„Овластените жени са модерни сега. Шефката е жена, която трябва да стане по-лоша от всеки мъж, за да бъде най-добрата от всички“, коментира Вергара за новата си роля.

„Интересното и сложното е, че тази жена е има деца, приятели, служители. Тя е лоялна към някои и непримирима с други“, продължава тя. „Тя става точно като мъж – заради властта, страха, амбицията и несигурността“, довършва Вергара.