„Честит рожден ден, голямото ми момче. Бъди ми здрав и добричък, мама винаги ще бъде до теб. Много, много, много те обичам!“ – написа Златка Райкова в социалните мрежи по повод третия рожден ден на сина си Благой.

Той е четвъртото дете от общо три майки на бившия футболен национал Благой Георгиев. Златка и Благой обаче се разделиха, а в края на юни Георгиев се ожени за Полина Спасова. Сватбата бе в хотел в родния за красавицата Велинград. Снимки от тържеството можете да видите тук:

„Много е вълнуващо. Дори и сега очите ми се пълнят със сълзи. Постоянно ми се плаче, но важното е, че чувството е уникално! Още от самото начало на бременността бях убедена, че детето ще е момче… Благой беше неотлъчно до мен през цялата бременност“ – сподели Златка в интервю за bTV от родилното през октомври 2019 г.

Днес 36-годишната дама от Пазарджик има собствен моден бранд, който рекламира успешно в Инстаграм. В социалната мрежа тя има впечатляващите 401 000 последователи.

От 19 юли т.г. малкият Благой също има свой профил в Инстаграм и вече е с 5430 последователи. „Добре дошли в моя профил. Тук ще виждате мои снимки и клипове, които разказват за моето детство“ – гласеше първият пост.

За новия приятел на Златка Райкова четете тук:

Какво сподели Благой Георгиев за своите предишни връзки в предаването „Търси се“ през септември – вижте тук: