Плеймейтката Златка Райкова публикува любопитна снимка в Инстаграм, на която тя и синът й Благой са с еднакви прически.

Повечето коментари под кадъра са позитивни, но има и критични забележки като тази: „Това е момче, не би трябвало да го връзваш все едно е момиче“.

 

Одобрявате ли прическата на малкия Благой?

Малкият Благой се роди на 1 октомври 2019 г. Той е четвъртото дете на бившия футболен национал Благой Георгиев.

„Много е вълнуващо. Дори и сега очите ми се пълнят със сълзи. Постоянно ми се плаче, но важното е, че чувството е уникално! Още от самото начало на бременността бях убедена, че детето ще е момче… Благой беше неотлъчно до мен през цялата бременност“ – сподели Златка в интервю за bTV от родилното.

Впоследствие двамата родители се разделиха, а в края на юни т.г. футболистът се ожени за Полина Спасова. Сватбата бе в хотел в родния за красавицата Велинград.

От 19 юли т.г. малкият Благой има свой профил в Инстаграм и вече е с 4460 последователи. „Добре дошли в моя профил. Тук ще виждате мои снимки и клипове, които разказват за моето детство“ – четем в първия пост.

В момента Златка и синът й са на почивка на Каваците, близо до Созопол. Преди това 36-годишната дама от Пазарджик бе в Санторини, Гърция, с приятеля си Карен Хачатрян. Повече за това пътуване вижте тук: