Преди седмица бившата кметица на столичния ж.к. „Младост“ Десислава Иванчева стана майка. Сега тя публикува първите снимки на малкия Валентин-Александър.

„Приятели, моята най-голяма мечта се сбъдна. Имам прекрасен син Валентин-Александър. Бог чу молитвите ми и въпреки всички изпитания, препятствия и репресии, на които бях подложена, станах майка на прекрасно момченце. Във вселената има баланс – животът ме сблъска челно с много лошотия и зли хора, готови на всичко в името на пари и кариера, да смачкат хора, като мен и Биляна, да съсипват човешки съдби, каузи и мечти. Но с мен останаха силни и добри хора, които не ме изоставиха въпреки всичко. Появи се и една дама, българка, живееща в чужбина, която ми помогна финансово за инвитро процедурата, в резултат на която аз сбъднах мечтата си за бебче!“ – написа 47-годишната Десислава Иванчева във Фейсбук.

През 2018 г. тя бе обвинена в получаване на подкуп от строителен предприемач. След три години в следствения арест и под домашен арест, през юни Десислава Иванчева излезе на свобода срещу гаранция от 10 000 лв.