Димитър Господинов-Гуспата и годеницата му Славия направиха първата разходка навън с новородената им дъщеричка. От снимките в Инстаграм разбираме, че това се е случило в парка на Националната спортна академия.

„Първата разходка на Дисиа. Първото ни излизане от вкъщи след изписването вече е факт. Въпреки различните съвети около нас решихме, че няма да чакаме повече и ще изведем Дисиа на въздух. Вие кога изкарахте вашите дечица навън?“ – пише щастливата майка в социалната мрежа.

Междувременно емблематичният участник във „Фермата“ Димитър Господинов продължава да изразява силните си емоции чрез стихове.

„Едничка мисъл във вечност се превърна,
и вече свързани са всичките мечти.
Една любов и двама ни прегърна,
едно дете в прегръдката ни вече спи… (на Дисиа)“ – написа Гуспата. Миналата седмица той публикува дълго стихотворение, което можете да прочетете тук:

Припомняме, че Дисиа се роди на 10 март.

„На всички пожелавам да са щастливи и да правят повече деца. Да са добри хора! Благодаря на Славия, която е героиня. Името Дисиа е комбинация от моето и нейното. Оказа се, че в Италия вече има едно момиченце с това име. Колкото до сватбата – тя е лесна работа. Важна е любовта!“ – сподели Гуспата пред LadyZone часове след раждането на детето.

 

Колко дни след раждането трябва да е първата разходка?