Димитър Господинов-Гуспата, познат от своите участия във "Фермата", днес стана баща за трети път. Приятелката му Славия роди момиченце, което ще носи името Дисиа.

„Добре дошла, Дисиа Димитрова Господинова.
Днес, 10.03.2023, се роди нашето момиченце. Благодарим на нашата вълшебница д-р Панова и целия екип на ПСАГБ “Света София” – написаха щастливите родители във Фейсбук.

Това е първо дете за Славия и трето за Митко, който в края на януари отпразнува своя 41-и рожден ден. От първия си брак Гуспата има син и дъщеря.

„На всички пожелавам да са щастливи и да правят повече деца. Да са добри хора! Благодаря на Мажена, която проследи бременността. Благодаря и на Славия, която е героиня. Името Дисиа е комбинация от моето и нейното. Оказа се, че в Италия има едно момиченце с това име. Колкото до сватбата – тя е лесна работа. Важна е любовта!“ – сподели екзалтираният Митко пред LadyZone.bg.

„Често ме питат дали съжалявам, че напуснах "Фермата" 8 в по-ранен етап. В крайна сметка Бог решава кое е хубаво. Бебето се случи няколко седмици след прибирането ми вкъщи, така че всичко е наред“ – сподели Гуспата пред LadyZone.bg през декември.

„Двете деца от първия ми брак също се радват на новината. Бившата ми съпруга си има приятел, има си своя живот. Казвам това, защото мнозина в България са негативно настроени към подобни раздели“ – уточни Митко Господинов в същото интервю.

През декември той публикува за първи път в Инстаграм видео от момента, в който предлага брак на Славия. Това се е случило два дни след напускането на "Фермата" 8 на връх Червен в Тетевенския Балкан.

„Бях купил пръстена още преди "Фермата" и той просто чакаше правилния момент. Реших да го дам по време на тази чудесна разходка до върха. През 2023 г. ще има сватба“ – разкри ни Гуспата.