„Безсъние, умора, температура и много, много болки в гърдите от операцията, в гърба и какво ли още не, НО с препълнено от любов сърце! Беше ми много хубаво да се среша за пръв път от дни и да си облека рокля за първата ни разходка с бебчо – така чакан момент! Колкото ни е трудно, толкова е и прекрасно! Най-тежко е Георги да не бъде тук с нас и не толкова, че не може да ми помага, а че не преживяваме тези мигове заедно... НО съвсем скоро се надявам да отлетим и ние с малката Гога към Кипър!“ – написа в Инстаграм Радостина Тодорова, носителка на титлата "Мис България Вселена" 2015.

Тя роди първото си дете на 3 август. Момченцето бе кръстено на баща си Георги Костадинов, който е капитан на националния отбор по футбол.

През последните три сезона Костадинов носеше екипа на руския "Арсенал" Тула, а сега е играч на АПОЕЛ Никозия.

Преди няколко месеца Радост Тодорова сподели в "Преди обед" (bTV) за дългия и труден път към родителството.

"Най-трудният момент беше вторият опит инвитро, защото тогава забременях за първи път, а няколко седмици след това загубих бебето! Трудна е всяка загуба и всеки негативен резултат. Стигала съм до момент, в който съм си мислела, че ще потърся психологическа помощ, защото не знах как да се справя. Георги ми помагаше и смятам, че без него нямаше да се справя" – призна Радост.

След успеха на третата процедура те губят едно от бебетата. "Нарича се Синдромът на умиращия близнак, когато тялото осъзнава, че няма как да се справи. Едното отпада за сметка на другото" – поясни Мис България Вселена 2015. Повече по темата можете да научите тук:

Радост и Георги се ожениха в началото на годината. Той й предлага да се оженят на 24 декември 2020 г. пред Болшой театър в Москва.

"Беше минус 15 градуса и той помоли да се разходим, уж само да си направим снимки с украсата пред Болшой театър. На мен това ми е любимото място в Москва и той го знае. Когато отидохме там, той ме изненада с пръстена и предложението. Много се зарадвах и забравих колко е студено! Нарекох това събитие “десерта” на 2020 г.", разказа красивата врачанка пред LadyZone.bg.

Историята можете да си припомните тук: