Антония Петрова, носителка на титлата „Мис България“ 2009, се похвали в социалните мрежи, че е станала майка за втори път.

Снимка: facebook.com/antonia.petrova.7

„На уникалната дата 07.07.2022, по напълно естествен начин, с нормално раждане, се роди Ивайло Батинков-син (Ив Батинков)! Щастието е огромно! Бебето и аз сме в отлично здраве, настроение и изключително щастливи! Бих искала да благодаря на екипа на доктор Анна Чорбова, с която за втори път минахме заедно през естественото раждане, за нейния професионализъм, сила, нежност и подкрепа! Ти си нашият ангел-закрилник, доктор Чорбова! Искам да благодаря много на моя уникален, изключителен съпруг Ивайло-старши, че винаги е до мен и преживяваше заедно с мен, хванат за ръката ми, всяка една контракция, както и хода на естественото раждане до проплакването на бебето! Обичам те и ти благодаря, че сме едно цяло и винаги заедно минаваме през всичко! Семейство Батинкови сме вече четирима! Ние сме най-щастливите родители на двама сина!“ – написа Антония във Фейсбук.

Първият син на Антония и Ивайло се роди навръх именния ден на майката – 17 януари 2019 г., и носи името Благовест, като в семейството го наричат Бест Батинков.

"Срещнахме се на 17 март 2018 г. и три месеца по-късно се оженихме на 17 юни. Запознахме се заради сбъркана резервация в едно заведение. Няма нищо случайно. Така съдбата ни срещна", разказа Антония Петрова-Батинкова в "Шоуто на Николаос Цитиридис" през лятото на 2020 г.

В същото предаване тя "Мис България" 2009 потвърди слуховете, че наистина е хвърлила пъпа на детето си в президентството.

"Аз не знам дали има родители, където другаде да хвърлят пъпа на детето си. Всеки иска най-доброто за децата си. Ние, като едни амбициозни родители, това направихме", поясни Антония.