Мис България 2009 навърши 37 години и информира обществото за празника с 67 (до момента) публикации в Инстаграм. Към обилния снимков и видео материал Антония Петрова-Батинкова е написала:
„Рожденият ми ден в Дубай, Бургас и София! Искам да благодаря на семейството си - съпругът ми Ивайло и синът ми Благовест, на всички приятели и колеги за невероятните изненади и прекрасно организирания рожден ден на няколко места, за многобройните подаръци, цветя, за уникалните и незабравими мигове и за 3-те торти изненада! Плуването с делфини бе един от подаръците ми и вълшебен спомен! А също така урок от майстор “как се правят ръчно чантите Louis Vuitton?” и, разбира се, няколко от тях... А също така и парти-изненадите в Atlantis, The Palm, Dubai в ресторантите Нобу в Дубай, ресторантът на Гордан Рамзи “Bread street” в Дубай и “Нептун” Бургас. Карате ме да се чувствам изключително обгрижена, оценена и обичана не само в няколкото дни празненства, а и през останалото време от годината! Желая на всички, които ме поздравиха и бяха част от празника ми на всички точки по света – здраве, щастие и благоденствие!“

Антония Петрова дари втория си съпруг Ивайло Батинков със син Благовесткойто се роди на 17 януари 2019 г.

Момченцето бе кръстено тази година на имения си ден – Благовещение (25 март).

През юли миналата година Антония Петрова, която е носителка и на титлата "Мисис Русия" 2012, сподели в "Шоуто на Николаос Цитиридис", че е хвърлила пъпа на детето си в президентството.

През юни миналата година родената в Пазарджик Мис България 2009 разнообрази потока от снимки, пресъздаващи луксозния й лайфстайл, като сподели, че е направила първите компоти в живота си.