Антония Петрова-Батинкова носи с гордост титлите "Мис България" 2009 и "Мисис Русия" 2012. Тази пролет в интернет стана голям хит новината, че миската приготвя компоти вкъщи.

По време на гостуването си в "Шоуто на Николаос Цитиридис" красавицата сподели, че напоследък със съпруга й се увличат по кулинарията и постоянно си поставят различни предизвикателства в тази област.

"Мис България" 2009 дори носеше един буркан от лимитираното производство, което подари на Николаос - лично приготвен от нея компот от ягоди.

Антония Петрова-Батинкова разкри тайната си за вкусен компот от ягоди – "четири супени лъжици със захар и вариш".

"Аз не съм по диетите, всички знаят, че не спортувам – не ми пречи", споделя тя.

"Изглеждаш прекрасно за жена, която яде компоти и е родила наскоро", не пропусна да направи комплимент водещият.

Антония Петрова-Батинкова разказа как се е запознала със съпруга си.

"Срещнахме се на 17 март 2018 г. и три месеца по-късно се оженихме на 17 юни. Запознахме се заради сбъркана резервация в едно заведение. Няма нищо случайно. Така съдбата ни срещна", спомня си Антония Петрова-Батинкова.

"Мис България" 2009 потвърди слуховете, че наистина е хвърлила пъпа на детето си в президентството.

"Аз не знам дали има родители, където другаде да хвърлят пъпа на детето си", заяви тя.

"Всеки иска най-доброто за децата си. Ние, като едни амбициозни родители, това направихме", допълни Антония Петрова-Батинкова.

Как се минава обаче покрай охраната на НСО, за да хвърлиш пъпа на детето си вътре?

"Има един двор в президентството, където можеш да влезеш и това да се случи", споделя тя.

"Нарекохме си точно какъв искаме да стане, за да не предизвикаме съдбата и да стане протестиращ, защото обикновено там много често има протестиращи. Специално помолихме всички сили, към които се обърнахме, да не е протестиращ", каза "Мис България" 2009.

Вижте във видеото по-горе предизвикателството, което Николаос беше приготвил за финал на Антония Петрова-Батинкова – една забавна игра.