Всеки има нужда от една "Мис България Вселена", но само капитанът на националния ни отбор по футбол Георги Костадинов успя да спечели сърцето ѝ.  

5 ГОДИНИ СЕМЕЙСТВОТО СЕ БОРИ ДА ИМА ДЕТЕ 

За новия живот и мечтите, от които не трябва да се отказваш въпреки всички пречки - Радост Тодорова, която вече е госпожа Костадинова, разказа в "Преди обед". Да си припомним нейното хубаво участие.  

 

"Най-трудният момент беше вторият опит инвитро, защото тогава забременях за първи път, а няколко седмици след това загубих бебето!"

През цялото време си повтаряла да не се отказва. И двамата решават да говорят за репродуктивните проблеми, защото смятат, че няма нищо срамно в това. 

"Нямах търпение да опитаме отново. Защото знаех, че дори неуспешният опит е крачка напред" - казва тя.

Убедена е, че няма как да се забравят нито лошите, нито добрите емоции по пътя към желаното дете. 

"Трудна е всяка загуба и всеки негативен резултат. Стигала съм до момент, в който съм си мислела, че ще потърся психологическа помощ, защото не знах как да се справя. Георги ми помагаше и смятам, че без него нямаше да се справя."

След успеха на третата процедура - губят едно от бебетата. 

"Нарича се Синдромът на умиращия близнак, когато тялото осъзнава, че няма как да се справи. Едното отпада за сметка на другото."

Процедурата инвитро правят в Русия. Когато научават лошата новина за едното загубено близначе, отново разчитат на оптимизма си. Шегуват се, че момиченцето е дало път на братчето си, за да я защитава, когато тя все пак се появи. 

Да бъде позитивна за нея е ключът към успеха: "С всяка инжекция, която сама си биех, знаех, че съм по-близо до успеха."

"Ледена съм с тези ваши лабораторни бебета!" - казвала майка й в началото на тяхната борба за дете. Изразът е врачански и означава, че е много притеснена. 

Радост и Георги сключват брак на Ивановден, а малко след това обявяват щастливата новина, че ще стават родители. 

В началото тя не искала да споделя името на момченцето, но по-късно стана ясно, че то е кръстено на баща си - Георги. Той е зодия Лъв, каквато е и баба му по майчина линия. 

„Най-голямото щастие озари и нашето семейство – с Георги станахме мама и тати на един прекрасен малък мъж – най-съвършеното нещо, което някога съм виждала! Кръстен на баща си, който ме подкрепяше и обсипваше с любов при всяка една крачка по нелекия път да се сдобием с тази рожба – дар от Господ! Чувствата са неописуеми, ароматът на бебе е прекрасен, а всяка болка до тук си струваше!!!

ЛЮБОВНАТА ИСТОРИЯ НА РАДОСТ И ГЕОРГИ 

"Радост е една бомба от емоции. Тя може да е изключително позитивна, а в следващия момент да плаче и тъгува. Това беше нещо, което силно ме привлече. С Радост живеем от първата ни среща. Мигновено й предложих да се откаже от всичко и да дойде при мен. Много се радвам, че тя ми повярва, че постави на първо място нас, а не себе си. Това беше първата крачка в нашата любов" - сподели футболистът.  

За трудните ситуации, през които минават, той споделя:

"Много се радвам, че въпреки трудностите, ние станахме още по-близки. Доста по-тежко преживяхме предните неуспешни опити, в които за една жена това коства много - и здраве, и емоции. Третият път се оказа за нас щастлив! Въпреки че едното детенце не се "закрепи", ние го отчитаме като щастлив опит."

Двамата с Георги се запознават и той веднага спечелва нейното доверие. 

"Дори не знам как да го опиша с думи - абсолютно естествено се случва. Дори кучето ми, което е злобничко, не го лаеше и хапеше." 

Гледайте цялото видео по-горе.