Радостина Тодорова, носителка на титлата "Мис България Вселена" 2015, роди първото си дете. То бе кръстено на баща си Георги Костадинов, който е капитан на националния отбор по футбол.

„Най-голямото щастие озари и нашето семейство – с Георги станахме мама и тати на един прекрасен малък мъж – най-съвършеното нещо, което някога съм виждала! Кръстен на баща си, който ме подкрепяше и обсипваше с любов при всяка една крачка по нелекия път да се сдобием с тази рожба – дар от Господ! Чувствата са неописуеми, ароматът на бебе е прекрасен, а всяка болка до тук си струваше!!!

Снимка: Instagram.com/joytodorova/


Огромни благодарности на екипа в болница Токуда, начело с така внимателната и мила д-р Апостолова, която извади на бял свят малкия юнак! На д-р Шефкетова, която ни подкрепяше и продължава да го прави до ден днешен… На МЦ “Д-р Калчев” и в частност на д-р Калчев, д-р Чучумишев, д-р Тончев, на Цвети, на Мария и на всички мили хора там за грижите, отдадеността и вниманието им към нас и нашата история!!! Вие сте ангели! Благодаря на семейството ми, което изтърпя нервните ми кризи преди и след като забременях, най-вече на Георги… хахахаха и не на последно място благодаря на себе си, че в нито един момент не се отказах! Аз съм най-големият инат, който познавам! А сега да видим и малкото ни лъвче чии качества ще наследи. “От кал да е, Георги да е!” – написа щастливата майка в Инстаграм.

В неделя Радост и малкият Георги са били изписани от болницата и вече са вкъщи.

Снимка: Instagram.com/joytodorova/

На 25 юли Радост загатна, че раждането е близо, като написа в социалните мрежи „Бомбата е готова да избухне“. Тогава Мис България Вселена отбеляза и Деня на ембриолога. „Това е човекът, който създава онези малки точици любов и ги обгрижва в среда, неприсъща за тях, за да се появи накрая малък човек в коремчето на мама“ – написа Радост.

25 юли е Ден на ембриолога, защото на този ден в Англия през 1978 г. е родено първото инвитро бебе в света. Постижение, което променя революционно репродуктивната медицина и дава надежда на милиони бездетни двойки по света, че могат да имат свое дете.

Одобрявате ли дете да бъде кръстено на баща си?

Радост и Георги Костадинов се ожениха в началото на 2022 г.

Футболистът й предлага да се оженят на 24 декември 2020 г. пред Болшой театър в Москва.

"Беше минус 15 градуса и той помоли да се разходим, уж само да си направим снимки с украсата пред Болшой театър. На мен това ми е любимото място в Москва и той го знае. Когато отидохме там, той ме изненада с пръстена и предложението. Много се зарадвах и забравих колко е студено! Нарекох това събитие “десерта” на 2020 г.", разказа красивата врачанка пред LadyZone.bg.

Историята можете да си припомните тук: