Радост Тодорова, носителка на титлата "Мис България Вселена" 2015, е към края на първата си бременност и написа в Инстаграм „Бомбата е готова да избухне“.

„Имам чувството, че времето е спряло и всеки ден минава много бавно“ – добави в 24-часово story красавицата.

В социалната мрежа тя отбеляза и днешния Ден на ембриолога. „Това е човекът, който създава онези малки точици любов и ги обгрижва в среда, неприсъща за тях, за да се появи накрая малък човек в коремчето на мама“ – написа Радост.

Снимка: Instagram.com/joytodorova/

25 юли е Ден на ембриолога, защото на този ден в Англия през 1978 г. е родено първото инвитро бебе в света. Постижение, което променя революционно репродуктивната медицина и дава надежда на милиони бездетни двойки по света, че могат да имат свое дете.

Мис България Вселена 2015 се похвали, че е бременна на 21 март.

В началото на годината тя сключи брак с капитана на българския национален отбор по футбол Георги Костадинов.

Той й предлага да се оженят на 24 декември 2020 г. пред Болшой театър в Москва.

"Беше минус 15 градуса и той помоли да се разходим, уж само да си направим снимки с украсата пред Болшой театър. На мен това ми е любимото място в Москва и той го знае. Когато отидохме там, той ме изненада с пръстена и предложението. Много се зарадвах и забравих колко е студено! Нарекох това събитие “десерта” на 2020 г.", разказа красивата врачанка пред LadyZone.bg.

Историята можете да си припомните тук: