Най-големият син на Джон Бон Джоуви, Джеси, и дългогодишната му приятелка Джеси Лайт се ожениха.

29-годишният Джеси и телевизионната продуцентка на риалити предавания си казаха „Да“ на 7 май. Мястото на сватбата не е никак случайно. Двойката се ожени в същия параклис в Лас Вегас, в който родителите на Джеси Бонджоуви – Джон и Доротея, сключват брак.

Младоженците се запознават през 2018 година, а 4 години по-късно той предлага брак на своята избраница по класическия начин – падайки на колене и задавайки въпроса „Ще се омъжиш ли за мен?“

Двойката разкри новината за годежа си през август 2022 г.

Двамата не са споделяли снимки от сватбата все още, но затова пък булката показа как се е забавлявала по време на моминското парти.

Най-големият син на рок легендата Джон Бон Джоуви е съосновател на компания за производство на розе заедно с баща си.

Двамата стартират общото си начинание през 2018 г. Джеси Лайт пък е тв продуцент и съвсем скоро беше включена в престижната класация на Форбс “30 under 30”.

Джон Бон Джоуви и Доротея са родители и на 30-годишната Стефани, както и на още 2 момчета - Джейк, на 21 години, и Ромео, на 20 години.

Снимка: gettyimages

„Мисля, че всичките ми деца са намерили хора, с които смятат, че могат да израснат заедно, и ние харесваме всички тях", каза певецът в интервю през април.