„Много от вас пожелаха да направя видео с упражненията, които правя след раждането. Днес споделям първата част с видеа. Започнах с тези 4 упражнения, като с времето увеличавах сериите и повторенията. Снимките са направени два месеца след раждането. Моля, преди да правите упражненията, се консултирайте с вашия лекар“ – пише Катрин Тасева в своя Инстаграм профил.

Повдигане на таза. 3 серии по 10 повторения.
Разминаване на краката. 3 серии по 10 разминавания.
Повдигане на крак и ръка. 2 серии, 10 пъти на всяка страна.
Повдигане на крак и ръка назад. 2 серии по 10 повторения.

"Златното момиче" роди своето първо дете в началото на юни. Катрин и Станислав Сивков избраха за своето момче името Николай.

40 дни по-късно Катрин Тасева направи погача на сина си. Специален гост на празника бе Илиана Раева. Председателката на Българската федерация по художествена гимнастика беше една от орисниците на малчугана. Нейното пожелание беше особено специфично.

"Една от орисниците (аз) го ориса да е голям левскар и му подари левскарски екип! Да здрав, щастлив и силен!" – написа тогава Илиана Раева.

А тук можете да си припомните как Станислав Сивков предложи брак на Катрин в центъра на Пловдив, в присъствието на техни познати, облечени като Дядо Коледа.