През есента популярната тв водеща Зейнеб Маджурова публикува съвсем малко снимки от първия рожден ден на своите близнаци Василиа и София.

Сега тя публикува още кадри от луксозното градинско парти с мащабите на сватба.

От тях разбираме, че на белия роял е свирил самият Миро, треньор в "Гласът на България".

На бляскавото тържество е пяла и Есил Дюран.

„Мои Василиа и София, мое двойно чудо на сътворението, бъдете благословени със здраве! За всичко друго ще се погрижат мама, тата и кака. ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН, МОМИЧЕНЦАТА МИ!“ – написа 38-годишната Зейнеб в Инстаграм.

Тя получи много поздравления като това „Нека бъдат честити! Само майка на близнаци би Ви разбрала колко е голямо щастието“, но не липсват и критични коментари.

„Да са ви живи и здрави децата! Но само на мен ли ми се струва странно да си слагаш снимка на празника на децата си не с бащата, а с чужди мъже, освен ако не е брат или баща. Да си криеш мъжа примерно го разбирам, но да слагаш текст с това послание и снимка с друг мъж някак си не върви. Всички имаме мъже приятели...“ – написа потребител, визирайки снимката на Зейнеб със стилиста Добромир Киряков.

Стоян Балевски, мъжът до Зейнеб, не обича публичността. Двойката има и дъщеричка Мириам, която е на 4 години.

„Съпругът ми Стоян не е по-екстремните неща, затова при пътуванията гледам да му правя някакви изненади. Например разходка с гумена лодка в подножието на водопади в Амазонка, като във водата има пирани“ – разказа бургазлийката в "Шоуто на Николаос Цитиридис" през май 2022 г.

Вижте повече тук: