Калин Евтимов, познат на зрителите на bTV от "Фермата" 8 и от новия сезон на „Бригада Нов дом“, гостува със семейството си в "Тази събота и неделя".

„Дъщеричката Карина беше малко болна тези дни, а и времето беше лошо, та малко дивееше вкъщи. Обича да лудува… Днес ще отидем на църква, защото снощи не успяхме“ – сподели Калин.

„В Украйна всяка неделя ходихме на църква. Моят треньор по хандбал се грижеше в неделя да нямаме тренировки, за да идем на църква“ – разказа съпругата му Анна Захарова, която е украинка.

В настоящия сезон на „Бригада Нов дом“ Калин влезе в ролята на бригадир, а Карина и Анна също помагаха.

Снимка: bTV Media Group

„Помогнахме на много семейства. Благодаря на всички от екипа за прекрасния сезон! Във вчерашния епизод например помогнахме на Гергана и 18-годишната й дъщеря Виктория, която е с церебрална парализа. Тези хора са пример, че не трябва да се оплакваме, а да вярваме, че нещата могат да се подобрят. Нека хората да вярват, чудесата се случват“ – коментира Калин Евтимов.

Снимка: bTV Media Group

Той добави, че по време на снимките е изпитал палитра от всякакви емоции и е започнал да гледа сериозно на дребни неща, на които преди това не е обръщал внимание.

Снимка: bTV Media Group

„Да сме здрави – това е най-важното. Нашето чудо е Карина, надявам се да стане послушно чудо“ – пошегува се Калин.

Снимка: bTV Media Group

Той се обърна шеговито и към съседите си в село Долна Диканя да ги очакват, защото ще ги навестят, за да видят какви трапези са приготвили.

Вижте целия разговор във видеото горе.