Камелия отбеляза 26 години от първата целувка с Цветин чрез текст, написан от името на детето им Баян.

„Днес мама и тати празнуват 26 години от първата им целувка. Да са живи и здрави, и да се обичат. На всички вас, много любов и здраве“ – четем към снимката на щастливото семейство, събрала вече 13 000 харесвания.

Снимка: instagram.com/kamelia_official

„Пожелавам ви никога този блясък в очите ви да не си тръгва“ и „Ох, ама много е сладък малкият красавец, бъдете и тримата здрави и щастливи“ са част от коментарите под публикацията.

2023-а бе знаменателна за 52-годишната певица от Чипровци. Навръх Великден тя обяви, че е станала майка.

„Човек, когато желае, не се отказва от мечтите си. Това беше една моя много голяма лична битка – да стана майка, в продължение на 15 години. Мога спокойно да кажа, че съм преживяла всичко. Опитах всичко. Имаше моменти, в които страдах – физически и психически. Беше свързано с много загуби, много надежди и много болка. Изпитах радости за кратко, както и доста разочарования. Изпитах и това да се намразя, да завиждам. Изпитах цялата палитра от емоции и чувства, които човек е способен да изпита. Но не се отказах“ – призна певицата през ноември в ефира на bTV.

Тя добави, че в България над 150 000 двойки имат трудности да станат родители.

Снимка: instagram.com/kamelia_official/

„Понякога жената има друго заболяване, заради което е махнат детеродният орган. Тя има генетичен материал, но не може да стане майка. В съседните държави са решени тези казуси, а тук не. Хората се отказват, пропиват се, понякога посягат на живота си, защото са отчаяни, че не могат да станат родители. Трябва да се приемат нужните закони. Хубаво е да имаме повече българчета“ – призова тогава Камелия.

А как семейството посрещна Коледа – вижте тук: