Цветелина Лозанова, добила популярност след участието си във „Фермата“ 7, се сгоди по време на полет от Бургас до полския град Катовице.

Снимка: Личен архив

Цвети е работила като стюардеса, а приятелят й Ивайло е командир на Airbus 320, така че годежът високо в небето е естествено развитие на тяхната връзка. 

„Иво пусна в салона на самолета песента на Рамацоти Un'Altra Te, след което излезе от кабината и помоли 180-те пътници да снимат с телефоните това, което ще се случи“ – разказа Цвети пред LadyZone.bg.

Снимка: Личен архив

Предложението за брак и подаряването на пръстена можете да проследите във видеото:

„Такава емоция не съм изпитвала! Беше невероятно, всички ръкопляскаха“ – споделя Цвети.

Снимка: Личен архив

По-късно двамата отпразнуват годежа си в чудесен, панорамен ресторант в Катовице.

Снимка: Личен архив

Ивайло и Цвети са двойка от 2020 г., като са минали през две раздели.

Снимка: Личен архив

„С Иво се познаваме от 2018 г. През април миналата година се разделихме. Чувахме се и запазихме добри отношения, но не се виждахме. Ако сме допускали някакви грешки в отношенията си, моите със сигурност са повече“ – призна Цвети пред LadyZone.bg на 7 януари т.г.

Докато е във „Фермата“, тя разбира, че Иво се интересува от нея по много интересен начин. Получава нужните й дрехи в куфар, който веднага разпознава – неговия. Освен това вътре намира онзи модел четки за зъби, които двамата са си купували преди пътувания.

„Отношенията ни са сериозни, двамата израснахме и вече ни е време да помислим за друг етап във връзката ни. Благодарна съм на Иво, че ми прости грешките. Няма да намеря човек, който да ме обича повече от него“ – сподели ни Цвети през януари.

„На първо място любовта е приятелство. Благодаря, че не ме остави в нито един момент, дори и когато бях ужасяваща за себе си! Благодаря, че ми даваш криле, когато ми трябват и ги режеш, когато летя застрашаващо високо за живота си. Ние пораснахме заедно, падахме много, нямахме нищо и все пак имахме всичко… С теб всеки ден е Коледа, защото всеки ден е магия!“ – написа в Инстаграм 27-годишната дама в първите дни на 2022 г.