Цветелина Лозанова от „Фермата“ 7 публикува вчера в Инстаграм нова снимка с мъжа, с когото бе на Нова година в Дубай. Емоционалният текст към кадъра подсказа недвусмислено, че в личния живот на Цвети има голяма промяна.

„На първо място любовта е приятелство. Благодаря, че не ме остави в нито един момент, дори и когато бях ужасяваща за себе си! Благодаря, че ми даваш криле, когато ми трябват и ги режеш, когато летя застрашаващо високо за живота си. Ние пораснахме заедно, падахме много, нямахме нищо и все пак имахме всичко… С теб всеки ден е Коледа, защото всеки ден е магия!“ – написа 27-годишната дама.

В ексклузивно интервю за LadyZone.bg тя сподели повече за пилота Ивайло, с когото са двойка от 2020 г., но са минали през две раздели.

Снимка: Личен архив

„С Иво се познаваме от 2018 г. През април миналата година се разделихме. Чувахме се и запазихме добри отношения, но не се виждахме. Ако сме допускали някакви грешки в отношенията си, моите със сигурност са повече“ – признава Цвети, която е работила като стюардеса в компанията, в която лети Ивайло.

Снимка: Личен архив

Докато е във „Фермата“, тя разбира, че Иво се интересува от нея по много интересен начин. Получава нужните й дрехи в куфар, който веднага разпознава – неговия. Освен това вътре намира онзи модел четки за зъби, които двамата са си купували преди пътувания.

Снимка: Личен архив

„Иво винаги ме е подкрепял, дори в случаите, когато аз самата не се подкрепям. Докато бях във „Фермата“, е държал връзка с майка ми, за да знае дали съм добре. Със сигурност не му е било приятно да гледа някои епизоди от предаването. Семействата ни вероятно трудно са приели раздялата ни, защото неговите родители идваха миналата Нова година у нас“ – коментира Цвети приливите и отливите в отношенията си с 27-годишния мъж от Девин.

Снимка: Личен архив

На 28 декември Ивайло пилотира полет на туроператор за Дубай. Цвети решава, че е добре да прекарат заедно Нова година за трети път и лети на 30-ти вечерта. Сутринта на 31-ви тя е пред хотела му и го изненадва с видео позвъняване.

След празника тя се връща в България с неговия полет. Докато работят в една компания, и двамата са си мечтали да са в един екипаж, но това така и не се случва.

„Отношенията ни са сериозни, двамата израснахме и вече ни е време да помислим за друг етап във връзката ни. Благодарна съм на Иво, че ми прости грешките. Няма да намеря човек, който да ме обича повече от него“ – споделя Цвети.

С Виктор са се чували последно около Коледа, за да си честитят празника.

„Бях му споделила, че съм се чула с Иво. Двамата осъзнахме, че определено не сме един за друг. Той реагира зряло. Дори двамата с Иво се запознаха на летището, когато с Виктор пътувахме за Лондон във връзка с благотворително събитие за Шумския манастир“ – обобщава Цвети.

„На почти всички снимки с него съм усмихната. Просто ми идва отвътре, като го видя. Ние от всичко си правим забавление. Прекарвали сме по време на пандемията по един месец заедно затворени вкъщи, без приятели, без социални контакти и винаги се забавлявахме“ – сподели ни Цвети за снимките, които изпрати специално за LadyZone.bg.

Снимка: Личен архив