Голяма група от участниците във „Фермата“ 7 посрещна Нова година в хотел в Пампорово.

„Тук сме с Лора, Иво, Любо, Боби, Теди и Пламен. Отдадени на зимните спортове, летим по пистите“ – сподели Виктор пред LadyZone.bg.

Снимка: Виктор Каров

„От баницата ми се падна „Любов и пари“ – допълни гайдарят от Чепеларе, като в разговора се включи и Ивайло с репликата „Това е нагласено“.

Снимка: Виктор Каров

„Иво ми търси гадже и затова интересът е огромен. Той дори смята да направи фирма за брачни консултации“ – поясни Виктор, смеейки се.

Снимка: Виктор Каров

Днес цялата компания напуска курорта.

Снимка: Виктор Каров

Мартина посрещна Нова година в София. 

„В последната нощ на 2021 г. се събрахме с близки приятели в дома ни. Обичам да приготвям храната сама, понякога измислям нови ястия, които винаги се харесват на останалите. Пожелавам си за 2022 г. цялата смелост и сила, за да вървя напред и нагоре“ – сподели ни тя.

Цвети бе в Дубай за празника. 

„Добре си изкарахме. Не сме се къпали в морето, защото времето не е подходящо за плаж. В момента съм на летището и се прибирам към България“ – сподели Цвети пред LadyZone.bg

Чухме се и с победителката в седмия сезон на „Фермата“.

Снимка: Живка Ролева

„На Нова година бях в ресторант в Казанлък със семейството си, всички първи братовчеди и семейството на девера ми“ – сподели ни Живка, която е в България до 8 януари. След това тя се връща в Австрия, тъй като на 10-и трябва да е на работа.

Снимка: Живка Ролева

В галерията горе можете да видите всички снимки, които Виктор и Живка изпратиха специално за LadyZone.bg.

„Честита Нова 2022 г., прекрасни. Желая ви от цялото си сърце всичко хубаво да ви е по 2 – двоен кеф, двоен кеш, двойно сбъднати мечти, много пътувания и заобиколени само с чисти души. ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА“ – написа в характерния си стил Ваня в Инстаграм. Тя публикува и видео от механата, където е празнувала.

Краси пък публикува свои снимки с „новогодишните си визии през годините“.