Певицата Бритни Спиърс съобщи, че е бременна и чака появата на бял свят на третото си дете, пише Ройтерс.

Музикалната звезда обяви щастливата новина в Инстаграм профила си, като от съобщението й се предполага, че се е омъжила за годеника си - 28-годишния актьор и модел Сам Асгари, когото нарича свой "съпруг".

40-годишната Спиърс сподели в Инстаграм поста, че забелязала наедряващото си коремче, като първоначално с Асгари са решили, че това са излишни килограми, които е качила.

"И така, направих си тест за бременност и... чакам бебе", пише Спиърс в Инстаграм.

Певицата сподели в публикацията си, че е била изпаднала в перинатална депресия по време на предишна бременност.

"Чувствам, че сега жените могат да обсъждат по-открито психичното си здраве, докато са бременни", пише тя в социалната мрежа.

"Този път ще правя йога всеки ден! Раздавайте много радост и любов!", пише Бритни.

Бритни Спиърс получи множество поздравления от феновете си в социалната мрежа.

"Поздравления! Толкова съм развълнувана за теб! Обичам те", написа Парис Хилтън в коментарите към поста.

Наскоро тя разкри, че иска да има деца, като използвала процедура инвитро за зачеването и се е подложила на процедура по извличане на яйцеклетки.

В последващ пост в Инстаграм Бритни сподели клипче с посланието "Нека божията благодат винаги бъде с теб".

Певицата има двама сина - Шон Престън (16 г.) и Джейдън Джеймс (15 г.). Момчетата са от брака на Бритни с певеца Кевин Федърлайн, за когото беше омъжена от 2004 до 2007 г.

Кой е Сам Асгари мъжът, който обича и подкрепя Бритни Спиърс - продължава на следващата страница >>

За пръв път връзката между Спиърс и Асгари беше потвърдена именно на рождения ден на Сам през 2017 г., когато Бритни публикува снимка на двамата с текст "Рожденият ден на моето бебче".

Снимка: Getty Images

Сам e фитнес треньор, актьор, модел, инфлуенсър и бизнесмен, но за поп принцесата Бритни Спиърс той е човекът, който я разбира, подкрепя и обича. Той я кара да се чувства по-уверена, прави всичко възможно тя да е добре, постоянно й напомня колко много я обичат и подкрепят феновете й.

Роден е на 4 март 1994 година в Иран, където живее 12 години със семейството си. След това се мести в Лос Анджелис при баща си. В интервю за списанието „Men’s Health”, той споделя:

Трябваше да оставя приятелите и семейството си, с които бях много близък. Знаех, че замина ли веднъж, повече никога няма да се върна.”

Снимка: Getty Images

Започва да работи като личен треньор, след като сваля 45 кг и продължава да споделя своята страст за фитнес в Инстаграм, като осигурява планове за хранителни режими за клиентите си. Всъщност именно фитнесът му помага да срещне Бритни.