Актрисата Линдзи Лоън е готова да стане майка за първи път! Но преди това тя иска да е сигурна, че се е насладила на лятото и слънцето. 36-годишната американка сподели как преминават последните й дни – определено забавно и по бански.

На последната снимка, която сподели звездата от „Капан за родители“, се вижда и наедрялото й коремче, облечено в черен цял бански.

От друга слънчева снимка пък разбираме, че Линдзи е отседнала в курорт в Оман.

Миналия месец актрисата показа как е преминало бебешкото парти и гостите, които са присъствали на него – сестра й Алиана Лоън, майка й Дина Лоън, както и други близки и приятели.

Линдзи Лоън съобщи новината, че тя и съпругът й Бадър Шамас ще стават родители през март месец.

„Благословени и развълнувани сме!“, гласеше постът й, който беше придружен от мила снимка на бебешко боди с надпис „очаквайте скоро“.

Представител на двойката потвърди новината, че двамата са се оженили през юли месец 2022 година. 36-годишната Лоън обяви годежа си с финансиста Бадър Шамас половин година по-рано през ноември 2021 година със серия от снимки в Инстаграм. „Моята любов, Моят живот. Моето семейство. Моето бъдеще“, написа тогава Линдзи. Двамата са заедно от 5 години.