31-годишният музикант Борис Мравков, познат на всички с псевдонима си Боро Първи, обяви, че чака дете.

„Имаме много успешни проекти зад гърба си, но сега следва най-важният. Светли празници и се кефете на живота“ – написа рапърът в навечерието на Великден.

Той не казва в прав текст, че чака момче, но на една от снимките виждаме много сини конфети, каквито се ползват на партита за обявяване пола на очакваната рожба.

„Честито!!! Обичам ви“ – написа под снимките певицата Йоана Сашова, която завърши втора в "Гласът на България" през 2020 г., а през 2022 г. направи дует с рапъра.

„Бъдете благословени! Най-голямото щастие“ – добави Ралица Паскалева, а друга последователка на певеца коментира шеговито „Ще има Боро Втори“.

Боро Първи се ожени за художничката Ани Пунчева в началото на септември 2023 г.

Тя е завършила бакалавърската си степен по журналистика в University of Westminster в Лондон. След три години в чужбина избира да се върне и да продължи образованието си в България. Създава свой блог и рисува в областта на абстрактния експресионизъм.

На изисканата сватба в двореца в Балчик пя колегата на Боро Първи – Криско.

„По принцип не обичаме да споделяме лични моменти в интернет, които не са пряко свързани с работата ни, но решихме да споделим кратки отрязъци от най-личния ни ден, защото има смисъл. Има смисъл да се напомня, че нещата, които ни остават най-накрая на този свят, са обичта и приятелството. Инвестицията с най-голяма възвръщаемост е тази в човешките отношения. Пазете и ценете хората около вас, най-вече като откриете сродната си душа. Полагайте усилия всеки ден, за да запазвате и развивате тези отношения. Всичко е преходно, минаваме за малко през Земята и си отиваме, затова не губете време... Обичайте. След 100 години никой няма да ни е познавал, най-вероятно никой няма да ни помни, така че отърсете се от суетата на времето и просто живейте“ – написа на 19 септември Боро Първи и сподели това видео:

В края на септември Боро Първи и Ани Пунчева гостуваха в „Преди обед“. Какво споделиха за приказната си сватба, защо Боро Първи е живял във Франция и как прави домашна лютеница – вижте във видеото най-горе.

Снимка: Facebook/Instagram