„Магия си ти, София!!! Толкова много те обичам и толкова много се гордея с теб!!! Ти си диамант!!! Крехка и нежна и в същото време толкова мъдра и силна!!! Родена си да даваш вяра, надежда и любов!!! Ти си целият ми смисъл!!! Честит рожден ден, Софисимания!!! За тези 12 години премина през много неща!!! Нека от тук нататък в живота ти да има само слънце. Слънце, което нежно да гали косите ти!!! Пътят ти да бъде осеян с рози!!! Върви смело напред и сбъдвай мечтите си!!! Обичам те“ – написа Алекс Сърчаджиева по повод рождения ден на своята дъщеря.

От тази есен актрисата е водеща на новото предаване в ефира на bTV – „Животът по действителен случай“. Мисията на новото токшоу е да вдъхне кураж и да покаже, че всеки проблем има решение. Чрез историите на своите гости Алекс дава сила и увереност на зрителите, намиращи се в сходна житейска ситуация, че трудностите всъщност подготвят за изключителна съдба.

„Когато ставаше на 10, рожденият ден беше вкъщи заради пандемията. Аз вкъщи си ходя като 6 без 10 – дънки, маратонки, без грим и Софи каза „Мамо, няма ли да сложиш рокля, за да заприличаш на жена. Сетих се, че аз също имах период, в който се срамувах от майка. Пепа беше хъшлак, а другите майки все едни такива нагласени“ – сподели актрисата в "Шоуто на Николаос Цитиридис" през месец май.

Александра Сърчаджиева създаде спектакъл с истории от личния й живот, озаглавен „На живо“. На премиерата му тя гълта муха на сцената.

„Казах на хората „Извинявайте, имам муха в гърлото“. Изпих цялата вода на сцената, но мухата не се дави. Режисьорът Димитър Коцев-Шошо и сценографът Никола Тороманов дойдоха с бутилки вода… Освен да излизам на сцената с маска като пчеларите“ – пошегува се актрисата пред Николаос.

Целия разговор можете да видите тук:

А какво написа Алекс към Иван Ласкин и към дъщеря си, когато тя стана на 11, можете да си припомните тук: