Тази рецепта комбинира сладостта и фината сърцевина на крушата, с аромата на виното и подправките и е много приятна за студените празнични дни. Може да я сервирате топла или студена – във всички случаи ще бъде фаворит на трапезата.
За 2 порции:
2 средно твърди круши
5 зърна карамфил
1 пръчка канела
щипка прясно настъргано
индийско орехче
3 чаши червено вино
1 с.л. мед
На среден огън сварете виното с подправките и меда. Поставете обелените круши в сместа и варете 30 минути, обръщайки ги за да са равно сварени от всички страни.
Извадете и отцедете. Сервирайте с пръчица канела или звездовиден анасон.
Със съдействието на www.artofrealfood.com
/ Рецепти
Круши с вино и подправки
Тази рецепта комбинира сладостта и фината сърцевина на крушата, с аромата на виното и подправките и е много приятна за студените празнични дни.
03 Януари 2012
-
Синдромът на съвременната жена: Хипотиреоидизмът зад маската на стреса
-
Очите говорят: какво се променя след 40 и защо не бива да го пренебрегваме
-
Стартира лятната стажантска вълна в Кока-Кола ХБК България и Центъра за споделени услуги на компанията
-
Най-бързата мобилна мрежа в Европа е на А1 България според Ookla