Тази рецепта комбинира сладостта и фината сърцевина на крушата, с аромата на виното и подправките и е много приятна за студените празнични дни. Може да я сервирате топла или студена – във всички случаи ще бъде фаворит на трапезата.
За 2 порции:
2 средно твърди круши
5 зърна карамфил
1 пръчка канела
щипка прясно настъргано
индийско орехче
3 чаши червено вино
1 с.л. мед
На среден огън сварете виното с подправките и меда. Поставете обелените круши в сместа и варете 30 минути, обръщайки ги за да са равно сварени от всички страни.
Извадете и отцедете. Сервирайте с пръчица канела или звездовиден анасон.
Със съдействието на www.artofrealfood.com
/ Рецепти
Круши с вино и подправки
Тази рецепта комбинира сладостта и фината сърцевина на крушата, с аромата на виното и подправките и е много приятна за студените празнични дни.
03 Януари 2012
-
Видове парници за разсад и как да изберем подходящия?
-
Отвори вратата към маркетинг магията с обучението Coca-Cola Academy 2025 Real Magic в SoftUni Digital
-
Финансовото възпитание не започва в училище – то започва у дома
-
А1 ще компенсира всички клиенти на мобилни услуги, независимо дали са изпитвали затруднения