Двама души са успели да влязат в имението на Меган Маркъл и принц Хари в рамките на само 12 дни! От юни 2020 г. известната двойка живее с двете си деца Арчи (3) и Лилибет (1) в Монтесито, Калифорния.

И в двата случая полицията е пристигнала по спешност в дома, съобщава британският вестник Sun.

От архивите на полицията в Санта Барбара се вижда, че властите са били в дома на 19 май в 17:44 ч. Това е денят, в който Меган и Хари отбелязват 4 години от своя брак.

Второто посещение на полицаите е на 31 май в 15:21 ч. Това е по времето, когато двойката отпътува за Великбритания за Платинения юбилей на кралица Елизабет.

И двата случая са описани от полицията като „проникване в чужда собственост при подозрителни обстоятелства“.

За последните 14 месеца полицията е получила 6 спешни обаждания от дома на Меган и Хари. За предишните пробиви в сигурността на жилището сме писали тук:

В имението на Меган и Хари има СПА, тенис корт и басейн. Вилата разполага с 9 спални, 16 бани, фитнес, малък киносалон, винарска изба и гараж за пет коли. Има и отделна къща за гости с две спални и две бани, в която се предполага, че често отсяда майката на Меган – Дория, която живее в близкия Лос Анджелис.

Монтесито е луксозен район в Калифорния, където живеят известни и заможни хора като Опра Уинфри, Том Круз и Елън Дедженеръс.

До имението на Меган и Хари се стига по частен път, по който има няколко пропускателни пункта.

 

Как така 9 спални и 16 бани?