Вече цял месец Хари, Меган и Арчи се наслаждават на уединението в новия си дом в Санта Барбара, след като техен представител заяви, че семейството се е нанесло през юли в имота. Цената, която двойката е платила, е 14 милиона 650 хиляди долара. Сред звездните съседи на херцозите на Съсекс са Опра Уинфри, Том Круз, Елън де Дженерис и Бен Афлек, а самото имение спира дъха.

Имотът разполага с 9 спални и 17 бани и предлага невероятна гледка към океана. В главната постройка има библиотека, офис, спа център със сауна, фитнес, стая за игри, театър, винарска изба и гараж за 5 автомобила.

Дворът на имението пък има големи тревни площи, където 1-годишният Арчи да си играе и тича, както и красиви розови градини, високи италиански кипариси, лавандула и вековни маслинови дървета. В двора има още плувен басейн, детска къщичка за игра и тенис корт. Имотът разполага и с къща за гости с две спални и две бани.

Според американската компания Zillow, която разполага с огромна база данни за имотите в района, къщата разполага с най-модерните системи за осветление и контрол чрез мобилни устройства. Също като звездните си съседи и Мега и Хари се наслаждават на уединение, което е добре измислено чрез проектираните дълги алеи, големи зелени площи и огромни порти.