По всичко изглежда, че най-чаканото бебе в британския кралски двор е на път да се роди съвсем скоро. Един от сигурните знаци, че моментът наближава, е пристигането на майката на Меган Маркъл от Лос Анджелис в Лондон.

Дория Рагланд е най-близкият човек на херцогинята на Съсекс. Тя беше и единственият роднина от страна на булката, който присъства на сватбата на Меган и Хари през май миналата година.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Това ще е първо внуче за занимаващата се със социални дейности и йога в Лос Анджелис бъдеща баба. През октомври месец 2018 г. по повод бременността на дъщеря й в специално изявление от двореца Кенсингтън съобщиха, че „Госпожа Рагланд е много щастлива от новината и очаква с нетърпение събитието – да стане баба за първи път.“

След сватбата Дория е посещавала дъщеря си няколко пъти. По време на една от визитите й тя дори се включва в благотворително събитие заедно с Меган и Хари – представяне на кулинарната книга Together: Our Community Cookbook.

Макар слуховете да са, че майката на новата принцеса ще се премести при херцозите на Съсекс след раждането на бебето, за да помага, източник на сп. People твърди, че бъдещата баба няма да живее с младото семейство.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Дория ще има своя стая във Фрогмор Котидж, където младите родители се местят, но тя няма да се мести да живее в Лондон.

По-рано Меган и Хари обявиха, че желаят всичко свързано с раждането на първото им дете да остане лично, а от двореца Кенсингтън, разбира се, ще съобщят, когато това се случи. Това означава, че феновете на кралското семейство няма да имат възможността да видят бебето веднага след раждането, както се случи с трите деца на Кейт и Уилям.